Dorylicious by Nabil Ahmad

Sold By: Olyna
  1. >>> Kulit Ikan Dori Menjadi Kegilaan Ramai <<<

Kesedapan kulit ikan dori dah tersebar tau dari mulut ke mulut orang. Customer semua puji sedap,rangup,tak muak bila makan dan ade jugak yang repeat sampai berkali-kali. Harga pun berbaloi dengan kualiti!

Bukan sedap je tau dory skin ni dia pun ade banyak khasiatnya untuk kita, antaranya :
🔥 Menjaga kesihatan jantung
🔥 Kandungan lemak dan kalori yang rendah
🔥 Tinggi kandungan protein,omega3,mineral dan vitamin

GRAB YOURS NOW ‼️

CHEEZY SALTED EGG DORYLICIOUS by Nabil Ahmad

Report Abuse
  • >>> Kulit Ikan Dori Menjadi Kegilaan Ramai <<<

 

Kesedapan kulit ikan dori dah tersebar tau dari mulut ke mulut orang. Customer semua puji sedap,rangup,tak muak bila makan dan ade jugak yang repeat sampai berkali-kali. Harga pun berbaloi dengan kualiti!

 

Bukan sedap je tau dory skin ni dia pun ade banyak khasiatnya untuk kita, antaranya :

🔥 Menjaga kesihatan jantung

🔥 Kandungan lemak dan kalori yang rendah

🔥 Tinggi kandungan protein,omega3,mineral dan vitamin

 

GRAB YOURS NOW ‼️

 

  1. CHEEZY SALTED EGG DORYLICIOUS by Nabil Ahmad
Submit your review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

  • Vendor: Olyna
  • No ratings found yet!
No product has been found!

Menu